Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Over Natuurlijk!

Verzekerd van een natuurlijke lach!

Probleemloos eten, lachen en praten met een kunstgebit?

Dan bent u bij Natuurlijk! Tandprothetiek aan het juiste adres. Want met een gebitsprothese van Natuurlijk! bent u verzekerd van een Natuurlijke lach!

Dankzij goede preventieve mondzorg worden steeds meer mensen oud met hun eigen gebit. Toch kan het gebeuren dat er soms tanden en kiezen verloren gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om tanden, kiezen of een geheel gebit op een goede manier te vervangen door gebitsprotheses.


De tandprotheticus is dé specialist wanneer het gaat om uitneembare voorzieningen in de mond. U kunt bij ons terecht voor een volledige gebitsprothese, de digitale Flitz® prothese of een prothese op implantaten. Uiteraard geven onze professionele zorgverleners u graag passend advies.

Verzekerd van een Natuurlijke! lach

Onze tandprothetici zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en BIG geregistreerd. U kunt de professionele zorg voor uw gebitsprothese overlaten aan onze specialisten.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Persoonlijk advies
  • Reparatie van uw kunstgebit
  • Aanpassingen ten behoeve van uw draagcomfort
  • Diverse behandelingen

Bij Natuurlijk! Tandtechniek doen wij er alles aan om u met een stralende glimlach naar huis te laten gaan. Wij proberen altijd uw verwachtingen te overtreffen. Kijk op de contactpagina voor een Natuurlijk! vestiging bij u in de buurt.

Onze behandelingen