Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Uw Natuurlijke! prothese in stappen

Het stappenplan

Intake door behandelaar

Welkom bij Natuurlijk! Tandprothetiek! Tijdens deze eerste afspraak informeren onze behandelaars u graag over het hele proces en geven u passend advies. U kunt onze behandelaars al uw vragen stellen.Behandelduur +/- 10 minuten

Afdruk boven- en onderkaak

Tevens wordt er tijdens de eerste afspraak een afdruk gemaakt van uw boven- en onderkaak. Aan de hand van deze afdrukken wordt een individuele kunstharslepel gemaakt die perfect op uw kaak past.Behandelduur +/- 20 minuten

De beetregistratie

Tijdens deze afspraak wordt gekeken hoe uw boven- en onderkaak ten opzichte van elkaar staan. We noemen dit de beetregistratie. Tevens wordt de vorm, stand en kleur van de te plaatsen kiezen en tanden bepaald. Heeft u zelf bepaalde ideeën over uw nieuwe gebitsprothese? Bespreek dit dan met uw behandelaar.

Behandelduur +/- 30 minuten

Passen prothese in wasopstelling

Uw gebitsprothese is bijna klaar. De tanden en kiezen zijn al in de waslagen geplaatst. Tijdens deze afspraak kijkt uw behandelaar hoe de prothesen op elkaar passen en uw gezicht opvullen. De tanden en kiezen staan nog in wasopstelling en elke wijziging is nu nog mogelijk. Deze behandeling is er alleen op gericht om de vorm, kleur en stand van de tanden en kiezen te beoordelen.

Behandelduur +/- 20 minuten

Plaatsen van de gebitsprothese

Gefeliciteerd, uw gebitsprothese is klaar! Tijdens deze afspraak krijgt u instructies over hoe u uw nieuwe gebitsprothese het beste kunt reinigen. Tevens krijgt u een instructie hoe u uw prothese moet in- en uitnemen.

Behandelduur +/- 20-30 minuten

Controle

Een week na het plaatsen van uw gebitsprothese bezoekt u nog eenmaal de praktijk. Tijdens deze afspraak wordt uw gebitsprothese gecontroleerd. Ervaart u op een bepaalde plek pijn dan kunt u dat aangeven en wordt de prothese daar op aangepast.
Behandelduur +/- 10 minuten